HIGHLANDSKÉ HOVĚZÍ MASO OD HRMŮ
DOPORUČENÉ KUCHYŇSKÉ ÚPRAVY JEDNOTLIVÝCH PARTIÍ MASA:
LÍČKA - pomalé dušení, konfitování
KRK - vaření, pečení, dušení, guláš, k mletí na burgery
HRUDÍ - vaření (vývary), pečení, dušení, guláš, ragú
KLIŽKA - guláš, dušení, vaření, omáčky
KARABÁČEK - guláš, pozvolné dušení, pečení, vaření
ŽEBRA - vývary, vaření, pečení, rolády, dušení
PUPEK - pečení, dušení, vaření (omáčky), guláš, vývar, flank steak
LOPATKOVÝ PLÁTEK - marinování, pošírování, grilování
FALEŠNÁ SVÍČKOVÁ - svíčková (do omáček), steaky, medailonky
VYSOKÝ ROŠTĚNEC - steaky, dušení, roštěnky, pečení (roastbeef), vaření, dušení, minutky
VELKÁ PLEC - pečení, vaření, dušení, guláše, perkelt, rolády, španělské ptáčky, svíčková, ragú
LOUPANÁ PLEC - omáčka, tatarák, minutka, steaky, svíčková, dušení
OŘECH - roastbeef, pečení, dušení, tatarák, grilování
VRCHNÍ ŠÁL - tatarák, španělské ptáčky, plátky, dušení, omáčky, guláš, steaky
SPODNÍ ŠÁL - pečení, dušení, rolády, závitky, roštěnky, španělské ptáčky, steaky, roastbeef
VÁLEČEK - dušení, závitky, omáčky, svíčková, tatarák, carpaccio
KVĚTOVÁ ŠPIČKA - steaky, pečení, roastbeef, vaření, dušení, grilování, minutky, biftek, carpaccio
NÍZKÝ ROŠTĚNEC - steaky, roastbeef, pečení, dušení, minutky
SVÍČKOVÁ - bifteky, steaky, tatarák, carpaccio, pečení, dušení, minutky, medailonky
OHÁŇKA - vývar, ragů