HIGHLANDSKÉ HOVĚZÍ MASO OD HRMŮ



DOPORUČENÉ KUCHYŇSKÉ ÚPRAVY JEDNOTLIVÝCH PARTIÍ MASA:

LÍČKA - pomalé dušení, konfitování

KRK - vaření, pečení, dušení, guláš, k mletí na burgery

HRUDÍ - vaření (vývary), pečení, dušení, guláš, ragú

KLIŽKA - guláš, dušení, vaření, omáčky

KARABÁČEK - guláš, pozvolné dušení, pečení, vaření

 ŽEBRA - vývary, vaření, pečení, rolády, dušení

PUPEK - pečení, dušení, vaření (omáčky), guláš, vývar, flank steak

LOPATKOVÝ PLÁTEK - marinování, pošírování, grilování

FALEŠNÁ SVÍČKOVÁ - svíčková (do omáček), steaky, medailonky

VYSOKÝ ROŠTĚNEC - steaky, dušení, roštěnky, pečení (roastbeef), vaření, dušení, minutky

VELKÁ PLEC - pečení, vaření, dušení, guláše, perkelt, rolády, španělské ptáčky, svíčková, ragú

LOUPANÁ PLEC - omáčka, tatarák, minutka, steaky, svíčková, dušení

OŘECH - roastbeef, pečení, dušení, tatarák, grilování

VRCHNÍ ŠÁL - tatarák, španělské ptáčky, plátky, dušení, omáčky, guláš, steaky

SPODNÍ ŠÁL - pečení, dušení, rolády, závitky, roštěnky, španělské ptáčky, steaky, roastbeef

VÁLEČEK - dušení, závitky, omáčky, svíčková, tatarák, carpaccio

KVĚTOVÁ ŠPIČKA - steaky, pečení, roastbeef, vaření, dušení, grilování, minutky, biftek, carpaccio

NÍZKÝ ROŠTĚNEC - steaky, roastbeef, pečení, dušení, minutky

SVÍČKOVÁ - bifteky, steaky, tatarák, carpaccio, pečení, dušení, minutky, medailonky

OHÁŇKA - vývar, ragů

ZÁKLADNÍ DĚLENÍ HOVĚZÍHO MASA