HOVĚZÍ GULÁŠ

INGREDIENCE:
- 1 kg hovězího masa předního
- 300 g hovězího srdce
- 300 g hovězích jater
- 4 velké cibule
- 1 l hovězího vývaru
- 2 lžíce rajského protlaku
- sádlo
- 1,5 lžíce sladké papriky, sůl, pepř, majoránka
- 2 stroužky česneku
Hovězí maso, srdce a játra očistíme od blan a nakrájíme na větší kostky. Cibuli nakrájíme nahrubo. Do hrnce dáme rozehřát sádlo, na něm orestujeme cibuli do tmava. Přidáme nakrájené maso, orestujeme. Po zatáhnutí masa přidáme protlak, papriku a rozmačkaný česnek. Zalijeme vývarem. Poté stáhneme oheň a pomalu dusíme. Po chvíli dušení přidáme srdce. Ke konci dušení přidáme játra a na větším ohni vaříme 10 minut do měkka. Dochutíme solí, pepřem a majoránkou.