HOVĚZÍ GULÁŠ
![](https://8e66047382.clvaw-cdnwnd.com/04593706be2c1c03bb96de5ce30f3706/200000156-b7ae0b7ae3/gulas-na-pivu-recept.jpeg?ph=8e66047382)
INGREDIENCE:
- 1 kg hovězího masa předního
- 300 g hovězího srdce
- 300 g hovězích jater
- 4 velké cibule
- 1 l hovězího vývaru
- 2 lžíce rajského protlaku
- sádlo
- 1,5 lžíce sladké papriky, sůl, pepř, majoránka
- 2 stroužky česneku
Hovězí maso, srdce a játra očistíme od blan a nakrájíme na větší kostky. Cibuli nakrájíme nahrubo. Do hrnce dáme rozehřát sádlo, na něm orestujeme cibuli do tmava. Přidáme nakrájené maso, orestujeme. Po zatáhnutí masa přidáme protlak, papriku a rozmačkaný česnek. Zalijeme vývarem. Poté stáhneme oheň a pomalu dusíme. Po chvíli dušení přidáme srdce. Ke konci dušení přidáme játra a na větším ohni vaříme 10 minut do měkka. Dochutíme solí, pepřem a majoránkou.